Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήρθατε Eπισκέπτη / Welcome Guest


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Lifehack.gr, όπως οι περισσότερες διαδικτυακές κοινότητες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε στην κοινότητα, μην ανησυχείτε είναι μια απλή δωρεάν διαδικασία με ελάχιστες πληροφορίες από εσάς.
 • Δημιουργήστε νέα θέματα και απαντήστε σε άλλους.
 • Παρακολουθήστε θέματα και συζητήσεις και λάβετε ενημερώσεις στο email σας.
 • Αποκτήστε την σελίδα προφίλ σας και κάντε νέους φίλους.
 • Στείλτε προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη.
 
Guest Message by DevFuse

Καταχωρητής

Πληροφορίες Αρχείου

 • Καταχωρήθηκε: Φεβ 20 2016 09:07 μμ
 • Τελευταία Ενημέρωση: Φεβ 20 2016 09:07 μμ
 • Μέγεθος Αρχείου: 2,11MB
 • Εμφανίσεις: 1353
 • Λήψεις: 0

Λήψη Technitium MAC Address Changer Version 6.0.7

- - - - -Screenshots

Το Technitium MAC Address Changer είναι μια εφαρμογή που μας επιτρέπει την αλλαγή της διεύθυνσης MAC (mac sproofing) που είναι προεπιλεγμένη σε κάθε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο οπως laptop,smartphones,tablets,xbox κλπ και βρίσκεται στην κάρτα δικτύου έχουν 2 κάρτες δικτύου,μια mac και μια ethernet και είναι τυπωμένη πάνω στην κάρτα.

 

Ακόμα και το πρότυπο ΙΕΕΕ 802.11 σε ένα δίκτυο δίνει τις πληροφορίες για την mac των χρηστών που την χρησιμοποιούν,οπότε η αλλαγή της μας προστατεύει απο το να ανιχνεύσουν τον υπολογιστή μας. Έτσι η απόκρυψη αυτής της διεύθυνσης και η χρησιμοποίηση άλλης mac μας δίνει ένα τρόπο να περιηγηθούμε ανώνυμα στο διαδίκτυο.

 

Η χρήση της εφαρμογής Technitium MAC Address Changer γίνεται μέσω μιας απλής μορφής διεπαφή και παρέχει στον χρήστη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τις κάρτες δικτύου του μηχανήματος. Η εφαρμογή θα αλλάξει την προεπιλεγμένη διεύθυνση mac με μια άλλη.

 

Αυτό γίνεται μέσω της εγγραφής τιμών στο μητρώο των windows (windows registry).

 

Έτσι όταν η κάρτα δικτύου βρίσκεται σε λειτουργία τα windows για την τιμή μητρώου “ NetworkAddress “ στο κλειδί

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1- 08002bE10318}\
αν σε αυτό το σημείο υπάρχει μια τιμή τα windows την χρησιμοποιούν ως mac address διαφορετικά αναζητούν την διεύθυνση που βρίσκεται στην κάρτα.

 

Μερικοί οδηγοί (drivers) ορισμένων καρτών δικτύου έχουν αυτή την ιδιότητα προεγκατεστημένη,όποτε μπορούμε να την εντοπίσουμε στην καρτέλα των ρυθμίσεων για του προχωρημένους -> και μετα στις ιδιότητες για τους προσαρμογείς δικτύου στην διαχείριση συσκευών.

 

Με την εκκίνηση της εφαρμογής το παράθυρο θα μας δώσει τις διαθέσιμες κάρτες δικτύου που βρίσκονται στο σύστημα μας,έπειτα στην καρτέλα με τις πληροφορίες (information tab) υπάρχει η επιλογή της αλλαγής διέυθυνσης MAC ,μπορούμε στο σημείο αυτό να θέσουμε απο μόνοι μας για τιμή αλλά και να επιλέξουμε την τυχαία επιλογή και η εφαρμογή θέτει μόνη της ης την νέα τιμη.Για την επαναφορά στην αρχική διεύθυνση mac επιλέγουμε “restore original”.

 

Διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία όπως την υποστήριξη του πρωτοκόλλου ipv6,μπορεί να χρησιμοποιηθεί απροβημάτιστα με windows 7 και windows 8 και σσε 32 και σε 64 bit,ενημερώνεται μέσω διαδικτύου αυτόματα,ενημερώνει αυτόματα την λίστα των κατασκευαστών καρτών διαδικτύου απο το site IEEE.org,συνεργάζεται και με την γραμμή εντολών.

 

Η διαθέσιμη πλεόν έκδοση είναι η 6.0.5 και συνεργάζεται με τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP/Server 2003/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/8/Server 2012 είναι δωρεάν.

 

Έτσι οι χρήστες του αποτελούν θα λέγαμε μια κοινότητα και υπάρχει ειδικό blog στη διέυθυνση http://blog.technitium.com/όπου ενημερώνονται για αναβαθμίσεις,τυχόν σφαλμάτων που έχουν αναφερθεί κλπ και του δίνει την δυνατότητα του σχολιασμού.

 

Περιγραφή από το iguru.gr

Άλλα αρχεία που μπορεί να σας ενδιαφέρουν..Τυχαία Αρχεία

 • 175 Συνολικά Αρχεία
 • 16 Συνολικές Κατηγορίες
 • 14 Σύνολο Δημιουργών
 • 485 Σύνολο Λήψεων
 • Iperius Backup FREE Τελευταίο Αρχείο
 • Lifehacker Τελευταίος Καταχωρητής

13 χρήστες σε σύνδεση (τα τελευταία 20 λεπτά)

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες