Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήρθατε Eπισκέπτη / Welcome Guest


Σύνδεση »  

Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Lifehack.gr, όπως οι περισσότερες διαδικτυακές κοινότητες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε στην κοινότητα, μην ανησυχείτε είναι μια απλή δωρεάν διαδικασία με ελάχιστες πληροφορίες από εσάς.
  • Δημιουργήστε νέα θέματα και απαντήστε σε άλλους.
  • Παρακολουθήστε θέματα και συζητήσεις και λάβετε ενημερώσεις στο email σας.
  • Αποκτήστε την σελίδα προφίλ σας και κάντε νέους φίλους.
  • Στείλτε προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη.
 
Guest Message by DevFuse

Εναλλαγή κατηγορίας Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 18 Ιανουάριος 2019 - 10:01 μμ

Οι χρήστες των Windows 7 έχουν ακριβώς ένα χρόνο ελεύθερης εκτεταμένης υποστήριξης. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδώσει πλέον ενημερώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

 

Windows-7-support-ending.jpg

 

Έτσι, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να αναβαθμίσουν στα Windows 10, πριν να σταματήσουν τελείως οι αναβαθμίσεις.

 

Ωστόσο, η Microsoft θα εξακολουθήσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε επιχειρήσεις που πληρώνουν για υποστήριξη, αλλά όχι σε μεμονωμένους χρήστες.

 

Ο γίγαντας του λογισμικού θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας κατόπιν πληρωμής για άλλα τρία χρόνια, με τα ποσοστά των τιμών να αυξάνονται κάθε χρόνο.

 

Η συγκεκριμένη είδηση ​​δεν προκαλεί έκπληξη, παρόλο που τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα σε σχεδόν 42,8% των υπολογιστών με Windows και οι περισσότεροι χρήστες αρνούνται να αναβαθμίσουν.

 

Το 2012, ο κολοσσός του Redmond αποφάσισε να παρατείνει την πενταετία υποστήριξης για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 για μεμονωμένους χρήστες. Συνολικά, τα Windows 7 ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Microsoft.

 

Μετά από τα κατακεραυνωμένα Vista, τα Windows 7 ήταν μια ανάσα για τους χρήστες. Αντιθέτως τα Windows 8 δεν είχαν το θετικό αντίκτυπο που περιμένε η Microsoft.

 

Παρόλο που τα Windows 10 είναι σημαντική βελτίωση, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft διαθέτει το δικό του μερίδιο σφαλμάτων που συνεχίζουν να απογοητεύουν αρκετούς χρήστες.

 

Πηγή: https://www.secnews....dows-7-support/


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Η μαζικότερη διαρροή έως σήμερα: 773 εκατομμύρια αρχεία με email και κωδικούς πρόσβασης

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 18 Ιανουάριος 2019 - 09:57 μμ

image.ashx.jpg

 

Τεράστια διαρροή δεδομένων με στοιχεία από 773 εκατ. λογαριασμούς email ανακάλυψε ο ερευνητής ασφαλείας, Troy Hunt. Τα στοιχεία τα βρήκε σε λογαριασμό της cloud υπηρεσίας MEGA, σε έναν φάκελο με ονομασία "Collection #1" μεγέθους 87GB. Εκεί βρήκε στοιχεία για 773 εκατ. λογαριασμούς email και περισσότερα από 21 εκατ. passwords.
 

«Αυτή η τεράστια συλλογή δεδομένων είχε ως βασικό της όπλο τις μακροχρόνιες παραβιάσεις, επομένως ορισμένα από τα στοιχεία των λογαριασμών πιθανόν να μην είναι ανανεωμένα.
 
Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι, παρά την αυξανόμενη συνειδητοποίηση του κινδύνου, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τους κωδικούς πρόσβασης και δεν αποφεύγουν να τους επαναχρησιμοποιούν σε πολλαπλούς ιστότοπους.
 
Επιπλέον, αυτή η συλλογή μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια ενιαία λίστα email και αντίστοιχων στοιχείων πρόσβασης. Αν συμβεί αυτό, τότε οι επιτιθέμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα σχετικά απλό λογισμικό το οποίο θα ελέγχει εάν οι κωδικοί πρόσβασης αντιστοιχούν στα email.
 
Οι συνέπειες της πρόσβασης στο λογαριασμό μπορεί να κυμαίνονται από πολύ αποτελεσματικό phishing, καθώς οι εγκληματίες θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν αυτόματα κακόβουλα email στη λίστα επαφών ενός θύματος, μέχρι στοχευμένες επιθέσεις που θα αποσκοπούν στην κλοπή ολόκληρης της ψηφιακής ταυτότητας ή των χρημάτων των θυμάτων και στην υπονόμευση των δεδομένων των κοινωνικών τους δικτύων», σχολίασε ο Sergey Lozhkin, ειδικός ασφάλειας της Kaspersky Lab.
 
2590289.jpg
 
Η Kaspersky καλεί όσους χρησιμοποιούν τα στοιχεία των email τους και σε άλλες ηλεκτρονικές δραστηριότητες να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες το συντομότερο δυνατό:

• Ελέγξετε εάν το email σας έχει εκτεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο https://haveibeenpwned.com/.

• Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης για τους πιο σημαντικούς ή ευαίσθητους λογαριασμούς σας (όπως τραπεζικές συναλλαγές στο διαδίκτυο, online πληρωμές ή δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης), κατά προτίμηση μέσω λογισμικού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης.

• Εφαρμόστε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, όπου είναι δυνατόν.
 

Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας «Μαύρο» στα sites με ταινίες και σειρές! Ποια κλείνουν;

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 10 Νοέμβριος 2018 - 08:49 μμ
Στόχος η καταπολέμηση της διαδικτυακής πειρατείας!
 
downlooad.jpg
 

Τέλος στο δωρεάν περιεχόμενο διαφόρων, γνωστών sites με ταινίες, σειρές και υπότιτλους.

 

Η Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ) αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία 38 sites με σκοπό να καταπολεμήσει την πειρατεία που σαρώνει στο διαδίκτυο.

 

Στις 6 Νοεμβρίου εκδόθηκε η σχετική απόφαση, η οποία καλεί τους παρόχους να διακόψουν τα domain τους αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις που αφορούν σε πρόστιμα ύψους 850 ευρώ σε καθημερινή βάση και όσο μένουν ενεργά.Αυτά είναι τα sites που πρέπει να ρίξουν «μαύρο».

 

1. xrysoi.online

 

2. xrysoi.se

 

3. xrysoi.eu

 

4. gamatotv.me

 

5. thegmtv.org

 

6. gamatotv.to

 

7. onlinemoviestar.xyz

 

8. onlinemoviestar.com

 

9. tainies.online

 

10. tenies.online

 

11. tenies-online.com

 

12. teniesonline.ucoz.com

 

13. oipeirates.οnline

 

14. oipeirates.eu

 

15. oipeirates.se

 

16. tainio-mania.com

 

17. tainiomania.ucoz.com

 

18. liomenoi.com

 

19. moviecinema.gr

 

20. moviecinematv.online

 

21. tainiesonline.tv

 

22. magico.info

 

23. subs4free.com

 

24. small-industry.com

 

25. medium-industry.com

 

26. subztv.club

 

27. reeksubtitles.info

 

28. subtitles.gr

 

29. thepiratebay.org

 

30. thepiratebay.se

 

31. thepiratebay.me

 

32. thepiratebay3.org

 

33. yts.am

 

34. 1337x.tο

 

35. 1337x.st

 

36. 1337x.ws

 

37. 1337x.eu

 

38. 1337x.se


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Επικίνδυνα και… ψεύτικα βίντεο στο Youtube!

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 10 Νοέμβριος 2018 - 08:31 μμ

Νέα δεδομένα από το Κέντρο Έρευνας Pew της Αμερικής, επισημαίνουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Youtube και καλούν τους χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το περιεχόμενο που παρακολουθούν. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στις Η.Π.Α., βασιζόμενη σε 4.594 ενήλικους, βρέθηκε πως οι users χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για να αντλήσουν πληροφορίες σχεδόν για τα πάντα.

 

youtube.jpg

 

Το Youtube αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή για να ανακαλύψει ο καθένας πράγματα που δεν έχει ξαναδεί και δεν έχει ξανακάνει. Συγκεκριμένα, το 87% των ατόμων απάντησαν πως το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι σημαντικό για να αποκτήσουν καινούριες δεξιότητες και να εξελιχθούν ως άτομα. Δυστυχώς όμως, η πλειονότητα των users ανέφεραν πως κατά καιρούς έχουν εκτεθεί σε λανθασμένα και ανησυχητικά videos την στιγμή που επισκέπτονται την πλατφόρμα. Το περιεχόμενο των συγκεκριμένων βίντεο είναι εντελώς ψεύτικο και είναι κάτι που συναντάται αρκετά συχνά. Πράγματι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για το Youtube, καθώς ο κύριος λόγος της αύξησης των επισκέψεων είναι για να κατανοήσουν οι users τι συμβαίνει στον κόσμο.

 

Το πρόβλημα κοινοποιήθηκε όταν, πριν από λίγους μήνες, κυκλοφόρησε ένα trending βίντεο, το οποίο προωθούσε μία θεωρία συνομωσίας για τους μαθητές που ήταν θύματα στην επίθεση στο λύκειο Marjory Stoneman Douglas στη Φλόριντα. Το βίντεο περιείχε στιγμιότυπα με ενοχλητικό περιεχόμενο αλλά σύντομα κατέβηκε από την πλατφόρμα, λόγω παραβίασης δικαιωμάτων.

 

Εδώ και αρκετό καιρό, το Youtube προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ψεύτικο περιεχόμενο και τους «ενοχλητικούς» users που εξακολουθούν να παραπληροφορούν το κοινό και να παραβιάζουν τους όρους της εταιρείας. Να επισημανθεί πως διαρκώς γίνονται προσπάθειες για τη λήψη αυστηρότερων μέτρων επίβλεψης και ασφάλειας.

 

Πηγή: https://www.secnews....-video-youtube/


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Σχεδόν όλες οι Πακιστανικές τράπεζες χακαρίστηκαν

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 10 Νοέμβριος 2018 - 08:24 μμ

Τα data σχεδόν όλων των τραπεζών που λειτουργούν στο Πακιστάν χακαρίστηκαν πρόσφατα σε μια μαζική παραβίαση του κυβερνοχώρου, αναφέρει η έκθεση του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Ερευνών.

 

Η FIA αποκάλυψε την επίθεση αφού δέκα τράπεζες ανέστειλαν όλες τις διεθνείς συναλλαγές από τις κάρτες τους, ανέφερε το Geo News.

 

«Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που λάβαμε, τα data από σχεδόν όλες τις πακιστανικές τράπεζες έχουν χακαριστεί» δήλωσε ο Mohammad Shoaib, στο Geo News.

 

fingerprint-2904774_1920.jpg

 

Ο Shoaib αποκάλυψε ότι η FIA έχει ενημερώσει όλες τις τράπεζες και κάλεσε μια συνάντηση με τους επικεφαλής και την ομάδα διαχείρισης ασφαλείας όλων των τραπεζών που επηρεάστηκαν από την παραβίαση ασφαλείας.

 

«Οι τράπεζες είναι οι θεματοφύλακες των χρημάτων που έχουν αποθηκευτεί σε αυτές», δήλωσε ο Shoaib.

Ένα website για την ψηφιακή ασφάλεια, το krebsonsecurity.com, δήλωσε ότι τα στοιχεία περισσότερων από 8.000 πελατών περίπου δέκα πακιστανικών τραπεζών πωλούνται στο dark web.

 

Ωστόσο, η Πακιστανική Ένωση Τραπεζών (PBA) απέρριψε τις αναφορές για hacking των data από δέκα πακιστανικές τράπεζες. Ο εκπρόσωπος της PBA δήλωσε ότι η ασφάλεια της πληροφορικής μιας τράπεζας διακυβεύεται και εκτός αυτού δεν έχει αναφερθεί παραβίαση.

 

«Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ δόλιων συναλλαγών και απόπειρας hacking. Οι δόλιες συναλλαγές μπορούν να είναι επιτυχείς χωρίς να χακαριστεί η τράπεζα «, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου.

 

«Όταν χαθεί ένα βιβλίο επιταγών ή ένα φύλλο ενός βιβλιαρίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απατεώνες για να κλέψουν χρήματα. Ομοίως, εάν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα χαθεί ή κλαπεί, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε δόλιες συναλλαγές «, πρόσθεσε.

 

Πηγή: https://www.secnews....pezes-trapezes/


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Cryptominer με δυνατότητες rootkit μολύνει Linux συστήματα

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 10 Νοέμβριος 2018 - 08:20 μμ

Μαζί με  την δημοτικότητα των cryptominers που αυξάνεται συνεχώς, αυξάνεται και ο αριθμός των cryptominer trojans που κυκλοφορεί και μολύνει ανυποψίαστα θύματα. Ένα σημαντικό πρόβλημα όμως των cryptominer, είναι ότι εντοπίζονται εύκολα από τα θύματα, καθώς συνήθως χρησιμοποιούν το 100% της επεξεργαστικής ισχύς του συστήματος τους.

 

linux-kernel-line-of-code.jpg

 

Μια νέα παραλλαγή των συνηθισμένων miner που κυκλοφορούν, προσθέτει σε ένα συνηθισμένο miner τις δυνατότητες ενός rootkit. Το αποτέλεσμα προκαλεί πονοκέφαλους στους administrators των συστημάτων, καθώς δεν μπορούν να εντοπίσουν ποια διεργασία «γονατίζει» τα συστήματά τους.

 

Σύμφωνα με έρευνα της TrendMicro, εντοπίστηκε ένα δυνατό combo, cryptominer με ιδιότητες rootkit, το οποίο είναι ικανό να κρύψει την διεργασία από monitor tools. “Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα νέο malware με το όνομα Coinminer.Linux.KORKERDS.AB, το οποίο στοχεύει συστήματα που τρέχουν Linux. Monitor tools όπως το htop δεν εμφανίζουν την διεργασία που εξαντλεί την επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι γίνεται 100% χρήσης του επεξεργαστή. Επιπλέον η κακόβουλη διεργασία περιλαμβάνει και δυνατότητες αυτόματης ενημέρωσης από τον δημιουργό της”

 

Ενώ δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα μέσω ποιου προγράμματος το rootkit μολύνει τα Linux συστήματα, οι ερευνητές της TrendMicro πιστεύουν ότι γίνεται μέσω κάποιου παραβιασμένου plugin, ή μέσω κάποιου media streaming προγράμματος.

 

Στην έκδοση που εξέτασαν οι ερευνητές, παρατηρήθηκε ότι τα αρχεία του malware αποθηκεύονται στην διεύθυνση /Top/kworkerds, από όπου και εκτελούνται. Όταν το rootkit δεν εγκατασταθεί, η διεργασία εμφανίζεται, μαζί και το 100% χρήσης του επεξεργαστή.

 

htop1.jpg

 

Όταν όμως το rootkit εγκατασταθεί η διεργασία εξαφανίζεται, ενώ παράλληλα η χρήση του επεξεργαστή παραμένει στο 100%.

 

htop2.jpg

 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η χρήση ενός rootkit για την απόκρυψη ενός cryptominers μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να αποφευχθεί η απομάκρυνσή του. Δυστυχώς, αυτός θα είναι επίσης ένας εφιάλτης για τους διαχειριστές συστημάτων και τους χρήστες που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο υπολογιστής τους καθυστερεί τόσο πολύ.

 

Πηγή: https://www.secnews....-linux-rootkit/


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Η sexy πεθερά

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 03 Νοέμβριος 2018 - 09:00 μμ

Ήμουν ευτυχισμένος. Η κοπέλα μου κι εγώ βγαίναμε πάνω από ένα χρόνο και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας μας βοήθησαν με κάθε τρόπο, οι φίλοι μου με παρότρυναν και η κοπέλα μου ήταν ένα όνειρο!

Ένα μόνο με απασχολούσε: Η πεθερά μου. Ήταν γυναίκα καριέρας, έξυπνη αλλά όμορφη και σέξι και μερικές φορές με φλέρταρε κάνοντάς με να νιώθω αμήχανα. Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της να ελέγξουμε τις προσκλήσεις. Έτσι πήγα. Ήταν μόνη της και όταν έφτασα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε κάποια αισθήματα για μένα και επιθυμίες που δεν μπορεί να κατανικήσει. Έτσι, πριν παντρευτώ και δεθώ μόνιμα με την κόρη της θα ήθελε να κάνουμε έρωτα έστω μια φορά μόνο.

Τι να έλεγα... Ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Έτσι, μου είπε, "πάω στην κρεβατοκάμαρα και αν θέλεις κι εσύ έλα σε περιμένω".

 
Έμεινα αποσβολωμένος να κοιτώ τον υπέροχο πισινό της καθώς ανέβαινε τις σκάλες. Για 1-2 λεπτά έμεινα ακίνητος και μετά προχώρησα προς την εξώπορτα. Την άνοιξα και βγήκα έξω. Ο πεθερός μου ήταν εκεί και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και μου είπε πολύ χαρούμενος ότι πέρασα το μικρό τους τεστ, ότι δεν θα έβρισκαν καλύτερο σύζυγο για την κόρη τους και με καλωσόρισε στην οικογένεια.

 

 

Όσο για μένα... το μάθημα που έμαθα ήταν: Πάντα να κρατώ τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο!


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Το τζίνι

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 03 Νοέμβριος 2018 - 08:55 μμ

Ένας άνδρας περπατά σε μια παραλία όταν σκοντάφτει σε ένα λυχνάρι, το τρίβει και εμφανίζεται το τζίνι.

- Με ελευθέρωσες και σ' ευχαριστώ. Κανονικά έχεις 3 ευχές αλλά επειδή είναι η τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα που με ελευθερώνουν και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για μια ευχή.

Ο άνδρας κάθεται και σκέφτεται λίγο και λέει :

- Πάντα ήθελα να πάω στην Χαβαϊ αλλά φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο και υποφέρω από ναυτία για να πάω με καράβι, γι' αυτό θέλω να κατασκευάσεις μια γέφυρα για να πάω με το αυτοκίνητο.

- Χα χα χα χα χα! Αυτό που ζητάς είναι αδύνατο !!!!! Σκέψου λίγο λογικά πόσο τσιμέντο χρειάζεται πόσο βαθιά πρέπει να μπουν οι κολόνες, την οικολογική καταστροφή ..... άλλο άλλο.

- Κοίτα έχω παντρευτεί 4 φορές όπως έχω χωρίσει 4 φορές και όλες οι γυναίκες μου με κατηγορούσαν ότι δεν τους έδινα σημασία και ότι ήμουν αναίσθητος. Γι' αυτό επιθυμώ από δω και πέρα να μπορώ να καταλαβαίνω τις γυναίκες... Να καταλαβαίνω πως νιώθουν, να ξέρω τι σκέφτονται όταν μου μιλάνε, τι θέλουν όταν λένε "τίποτα".... και πως να τις κάνω πραγματικά ευτυχισμένες...

- Στην γέφυρα που λέγαμε...... θέλεις 2 ή 4 λωρίδες;


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Στις πύλες του Παραδείσου…

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 03 Νοέμβριος 2018 - 08:54 μμ

Κάποια μέρα, τρεις άντρες στεκόντουσαν στην ουρά μπροστά από το γραφείο του Αγ. Πέτρου. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για τον Αγ. Πέτρο, μιας και τη συγκεκριμένη μέρα είχε πολύ δουλειά το "κατάστημα". Έτσι, στον πρώτο από τους τρεις ο οποίος φορούσε κουστούμι, ο Αγ. Πέτρος αναγκάστηκε να πει:

- Ξέρεις, ο παράδεισος κοντεύει να γεμίσει σήμερα, και μου ζητήθηκε να βάλω μέσα μόνο όσους είχαν φρικτό θάνατο. Για πες μου λοιπόν για το δικό σου.

Ο άντρας, παίρνει μία βαθιά ανάσα και αρχίζει να εξιστορεί...

- Για ένα χρονικό διάστημα, υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα μου με απατούσε. Έτσι, μία μέρα αποφάσισα να γυρίσω νωρίτερα σπίτι για να την πιάσω στα πράσα. Μόλις έφτασα στο διαμέρισμά μου, στον 25ο όροφο, άρχισα να ψάνω το σπίτι, μιας και ήμουν σίγουρος ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Παρ'όλα αυτά σε καμία από τις συνηθισμένες κρυψώνες δεν βρήκα τίποτα. Τελικά βγήκα στο μπαλκόνι και όπως ήταν αναμενόμενο, είδα έναν άντρα κρεμασμένο από το κάγκελο να αιωρείται 25 ορόφους πάνω από τη γη. Χωρίς να το καλοσκεφτώ, και μέσα σε μεγάλο θυμό, άρχισα να τον χτυπάω με μανία, αλλά ο μπάσταρδος δεν έπεφτε με τίποτα. Έτσι, επέστρεψα στο διαμέρισμα και πήρα ένα σφυρί, με το οποίο άρχισα να του χτυπάω τα δάχτυλα. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε τον πόνο και έπεσε. Παρόλα αυτά, στάθηκε τυχερός γιατί έπεσε στους θάμνους και απλά ζαλίστηκε. Χωρίς να μπορώ πλέον να συγκρατήσω το θυμό μου, έτρεξα στην κουζίνα και άρπαξα το ψυγείο. Και έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, του το πέταξα από τον 25ο όροφο στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Όλη αυτή η ένταση και ο θυμός με καταβάλλανε και εκείνη τη στιγμή έπαθα καρδιακή προσβολή και πέθανα εκεί στο μπαλκόνι.

- Χμ.. αρκετά άσχημη μέρα.. αρκετά φρικτός θάνατος, είπε ο Αγ. Πέτρος και τον άφησε να περάσει στον παράδεισο.

Έρχεται η σειρά του δεύτερου ο οποίος φοράει φόρμα γυμναστικής. Εν συντομία, ο Αγ. Πέτρος εξηγεί και σε αυτόν τις συνθήκες που επικρατούν και του ζητάει να του πει τη δικιά του ιστορία. Έτσι ο τύπος παίρνει και αυτός μια βαθιά ανάσα και αρχίζει...

- Ήταν μία πολύ παράξενη μέρα. Βλέπετε, έμενα στον 26ο όροφο μιας πολυκατοικίας και κάθε μέρα έβγαινα στο μπαλκόνι για γυμναστική. Εκείνη τη μέρα παραπάτησα και έπεσα από το μπαλκόνι. Για καλή μου τύχη, κατάφερα να πιαστώ από το κάγκελο του μπαλκονιού του από κάτω ορόφου. Ήξερα ότι αν δεν ερχόταν κάποιος να με βοηθήσει, δεν θα άντεχα για πολύ. Σε κάποια στιγμή είδα έναν άντρα να τρέχει κατά πάνω μου και σκέφτηκα ότι ευτυχώς είχα σωθεί, μέχρι που ο άντρας άρχισε να με χτυπάει ανελέητα. Κρατήθηκα όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά τότε μπήκε μέσα και γύρισε κρατώντας στα χέρια του ένα σφυρί με το οποίο άρχισε να μου χτυπάει τα δάχτυλα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, έτσι άφησα τα χέρια μου. Για μια φορά ακόμα στάθηκα τυχερός, και έπεσα στους θάμνους. Μόλις συνήλθα από την πτώση, πριν προλάβω να σκεφτώ τι ακριβώς είχε γίνει, ένα ψυγείο έπεσε από τον ουρανό πάνω μου και.. να ‘μαι...

- Χμ, πολύ φρικτός ο θάνατός σου, του απαντάει ο Αγ. Πέτρος και χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάζει μέσα στον παράδεισο.

Σε κάποια στιγμή έρχεται και ο τρίτος ο οποίος είναι εντελώς γυμνός. Ο Αγ. Πέτρος ζητάει και από αυτόν να του εξιστορήσει τον θάνατό του για τους προαναφερθείς λόγους. Και εκείνος του λέει...

- Δεν είμαι σίγουρος.. το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι όμως είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο...


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια


Powered by Unreal Portal v3.0.2 © 2011 Unreal Solutions