Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρησιμοποιούμε cookies που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site. Λεπτομέρειες                                                                                                             Αποδοχή

Καλωσήρθατε Eπισκέπτη / Welcome Guest


Σύνδεση »   Συνδεθείτε με Facebook Συνδεθείτε με Twitter

Εγγραφή Τώρα!
Καλώς ήρθατε στο Lifehack.gr, όπως οι περισσότερες διαδικτυακές κοινότητες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε στην κοινότητα, μην ανησυχείτε είναι μια απλή δωρεάν διαδικασία με ελάχιστες πληροφορίες από εσάς.
  • Δημιουργήστε νέα θέματα και απαντήστε σε άλλους.
  • Παρακολουθήστε θέματα και συζητήσεις και λάβετε ενημερώσεις στο email σας.
  • Αποκτήστε την σελίδα προφίλ σας και κάντε νέους φίλους.
  • Στείλτε προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη.
 
Guest Message by DevFuse

Εναλλαγή κατηγορίας Βρωμύλοι γύφτοι

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 20 Ιανουάριος 2018 - 11:12 μμ

lifehack.gr.jpg

 

 


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Εφαρμογή επιτρέπει τον εντοπισμό κατόχων κινητών σε περιοχές χωρίς σήμα

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 02 Ιανουάριος 2018 - 09:54 πμ

kinito-tilefono-smartphone-sms.jpg

 

Ερευνητές του Universidad de Alicante (UA) ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία η οποία καθιστά δυνατό τον εντοπισμό κατόχων κινητών που έχουν βρεθεί σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς σήμα, επιτρέποντας, σε περίπτωση που έχουν πάθει κάποιο ατύχημα, χαθεί ή αποκλειστεί, την έγκαιρη διάσωσή τους.

 

Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι εμφανή, τόσο σε περιπτώσεις προβλήματος σε απομακρυσμένες περιοχές, όσο και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών που έχουν επηρεάσει τις υποδομές κινητής τηλεφωνίας.

«Σχεδιάσαμε μια εφαρμογή η οποία μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε smartphone και η οποία, χωρίς σήμα, εκπέμπει ένα σήμα WiFi το οποίο με τη σειρά του λειτουργεί ως σήμα κινδύνου σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων» εξηγεί ο δημιουργός της τεχνολογίας και καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου, Χοσέ Άνχελ Μπερνά.

 

Το σήμα αυτό περιέχει τις συντεταγμένες του χρήστη που υπέστη το ατύχημα ή χάθηκε και ένα σύντομο μήνυμα το οποίο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις συνθήκες, όπως «έχω τραυματιστεί», «χρειάζομαι βοήθεια» κλπ. Για τον εντοπισμό του σήματος αυτού χρησιμοποιείται μια φορητή συσκευή- δέκτης, την οποία μπορεί να έχουν μαζί σωστικά συνεργεία, καταφύγια/ σταθμοί βοήθειας στην περιοχή κ.α. Η συσκευή αυτή έχει μια μικρή κεραία και συνδέεται με τα smartphones των σωστικών συνεργείων.

 

Όταν σημειωθεί το ατύχημα, το μόνο που έχει να κάνει το θύμα είναι να ενεργοποιήσει την εφαρμογή, η οποία θα εκπέμπει το σήμα κινδύνου περιοδικά- για ώρες, ή ακόμα και ημέρες, ακόμα και αν ο κάτοχος της συσκευής είναι αναίσθητος, παρέχοντας τις συντεταγμένες της τοποθεσίας του.

 

Σύμφωνα με τον Μπερνά, έχουν γίνει ήδη δοκιμές επί του πεδίου (ένα λειτουργικό πρωτότυπο είχε αναπτυχθεί στις αρχές του 2016) σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες διάσωσης και τις ένοπλες δυνάμεις της Ισπανίας, με «ενδιαφέροντα» αποτελέσματα: Όπως διαπιστώθηκε, η συσκευή μπορούσε να πιάσει το σήμα κινδύνου που εξέπεμπε το smartphone σε απόσταση δύο-τριών χιλιομέτρων, αν και θεωρείται πως είναι εφικτή η αύξηση της εμβέλειάς του.

 

Όπως τονίζει ο Μπερνά, μεταξύ των βασικών πλεονεκτημάτων του συστήματος- που, όπως υπογραμμίζει, είναι το πρώτο του είδους του (χρήση WiFi για γεωεντοπισμό συσκευής) στον κόσμο- είναι ότι δεν απαιτείται οπτική επαφή, ενώ είναι επίσης ιδιαίτερα οικονομικό σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα που εντοπίζουν θέσεις κινητών από το σήμα τους, μέσω τριγωνισμού: Ο δέκτης έχει κόστος που επιτρέπει την εμπορική αξιοποίησή του στα 600 δολάρια, εάν χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό συνεργείων διάσωσης.

 

Πηγή: http://www.naftempor...oxes-xoris-sima


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης της Google μαθαίνει όπως οι άνθρωποι

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 16 Δεκέμβριος 2017 - 02:28 μμ

201611301632236739-735x426.jpg

 

Ένα πρόγραμμα γενικής τεχνητής νοημοσύνης που ανέπτυξε η βρετανική εταιρεία DeepMind, θυγατρική της Google, μπορεί να μαθαίνει με πιο φυσικό τρόπο όπως ένας άνθρωπος, χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες γνώσεις του για να λύσει τα επόμενα προβλήματα.

 

Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν», ανέφεραν ότι το νέο πρόγραμμα -που τα καταφέρνει σχεδόν εξίσου καλά όσο ένας άνθρωπος- έχει πλέον ξεπεράσει προηγούμενες δυσκολίες, που ταλάνιζαν τη διαδικασία μάθησης από τις μηχανές.

 

Το πιο βασικό βήμα προόδου είναι ότι το πρόγραμμα μαθαίνει να λύνει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, βασιζόμενο σε γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησε στην πορεία, χωρίς να ξεχνά τη συσσωρευθείσα εμπειρία του.

 

Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθούν μηχανήματα με γενική τεχνητή νοημοσύνη, που να αντικατοπτρίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη με απόλυτα φυσικό και ολοκληρωμένο τρόπο, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί εφικτό.

 

«Αν πρόκειται να έχουμε προγράμματα υπολογιστών που είναι πιο έξυπνα και πιο χρήσιμα, τότε θα πρέπει να διαθέτουν την ικανότητα να μαθαίνουν με διαδοχικό τρόπο», δήλωσε ο ερευνητής της DeepMind Τζέημς Κιρκπάτρικ.

 

Η ικανότητα να θυμούνται παλιές γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίες μετά αξιοποιούν στην επίλυση των επόμενων προβλημάτων, είναι κάτι που γίνεται φυσικά στους ανθρώπους, αλλά όχι στις μηχανές μέχρι στιγμής. Οι περισσότεροι υπολογιστές με τεχνητή νοημοσύνη βασίζονται στα λεγόμενα νευρωνικά δίκτυα, που π.χ. μαθαίνουν να παίζουν σκάκι ή πόκερ μέσω ατελείωτων δοκιμών ορθού-λάθους. Όμως, για να μάθει ένα άλλο παιγνίδι αργότερα, ο «έξυπνος» υπολογιστής πρέπει προηγουμένως να σβήσει ό,τι είχε μάθει για τα προηγούμενα παιγνίδια (κάτι που ονομάζεται «καταστροφική λήθη»).

 

Η νέα μελέτη κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πάψουν οι υπολογιστές να ξεχνάνε τα χρήσιμα πράγματα που έμαθαν. Οι ερευνητές εμπνεύσθηκαν από τη νευροεπιστήμη, η οποία δείχνει ότι τα ζώα -και ο άνθρωπος- μαθαίνουν συνεχώς να διατηρούν στον εγκέφαλό τους εκείνες τις νευρωνικές συνδέσεις που αφορούν γνώσεις του παρελθόντος κρίσιμες για την επιβίωσή τους (π.χ. πώς να κρύβονται από τους θηρευτές ή πώς να βρίσκουν τροφή).

 

Κατά τον ίδιο τρόπο, η νέα μέθοδος μηχανικής μάθησης, προτού προχωρήσει στο επόμενο πρόβλημα, ξεχωρίζει ποιες συνδέσεις του νευρωνικού δικτύου του υπολογιστή είναι οι πιο σημαντικές για ό,τι έχει μάθει έως εκείνη τη στιγμή, προκειμένου αυτές να μην αλλάξουν ή σβησθούν, όταν προστεθούν οι νέες γνώσεις.

 

Έτσι, η μηχανή μπορεί να επαναχρησιμοποιήσει ό,τι έχει μάθει, όπως έδειξαν τα πειράματα, στα οποία το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης κλήθηκε να παίξει διάφορα βιντεοπαιγνίδια. Χάρη στις γνώσεις από το ένα παιγνίδι, η μηχανή μπορούσε να μάθει ταχύτερα να παίζει τα επόμενα παιγνίδια, όπως κάνουν και οι άνθρωποι.

 

Όμως, προς το παρόν, παραμένει ασαφές αν, χάρη στη νέα μέθοδο, μπορεί να μάθει να παίζει όχι μόνο πιο γρήγορα αλλά και πιο καλά πολλά διαφορετικά παιγνίδια, από ό,τι θα έκανε αν -με την παραδοσιακή μέθοδο- ειδικευόταν σε ένα μόνο παιγνίδι

 

«Δείξαμε ότι (το πρόγραμμα) μπορεί να μάθει διαδοχικά να κάνει διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν έχουμε δείξει ότι μπορεί να τα κάνει καλύτερα, επειδή τα έχει μάθει διαδοχικά. Συνεπώς υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο Κιρκπάτρικ. Αναγνώρισε πάντως ότι «απέχουμε ακόμη πραγματικά πολύ από μία γενική τεχνητή νοημοσύνη και είναι πολλές οι επιστημονικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπερασθούν».

 

ΠΗΓΗ: https://www.newsbeas...opos-i-anthropi


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας hic.gr: Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο. έλεγχοι για ανασφάλιστα

Δημοσιεύθηκε από:  Lifehacker @ 06 Σεπτέμβριος 2017 - 06:51 μμ

CARS.jpg

 

Είτε έχουμε ασφαλίσει το όχημά μας, είτε όχι, ας ελέγξουμε αν η ασφάλειά μας δεν έχει… χαθεί στο χάος της γραφειοκρατίας και έχει βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο.

 

Πάνω από 1.000.000 πρόστιμα-παράβολα έχουν αναρτηθεί στo Taxis, στα ΑΦΜ των κατόχων ανασφάλιστων οχημάτων.

 

Όμως πολλά από αυτά δεν είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι ο κάτοχος να απευθυνθεί στην εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό του, ώστε να κάνουν μαζί το ανάλογο αίτημα διαγραφής από τη λίστα.

 

Ομως πως μπορούμε να ελέγξουμε αν το όχημα μας δε βρίσκεται (ή βρίσκεται) στη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το Υπουργείο Οικονομικών.

 

2017-09-06_194928.png

 

Πατήστε ΕΔΩ και άμεσα θα το μάθετε!

 

 

Με το παραπάνω Link συνδέεστε με το site του “Επικουρικού Κεφαλαίου”. Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνεται και τον κωδικό ασφαλείας (για να διαπιστώσει το σύστημα οτι είστε πραγματικός επισκέπτης και όχι Robot) και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Ανεκδοτάκια... ~ Με κακιούλες (Μέρος 5ον)

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 24 Αύγουστος 2017 - 08:09 πμ

heymatina_b1.jpg

 

- Όσο πας και ομορφαίνεις...
- Αλήθεια;
- Ναι, συνέχισε να απομακρύνεσαι!
~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Γεια σας, θα ήθελα να αγοράσω ένα ζωάκι.
- Μάλιστα, τι ακριβώς έχετε επιλέξει;
- Να, αυτή την φώκια θέλω!
- Αυτή είναι η ταμίας...
~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Η Άννα κεράτωσε τον Νίκο ρε...

- Ποιά ρε, αυτή η χοντρή;;;
- Κι όμως ρε..
- Ήσυχη φαίνονταν ρε, δεν έδινε δικαίωματα!
- Τα ήσυχα ιπποποταμάκια να φοβάσαι...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Μπαμπά είμαι στα αλήθεια τόσο άσχημη;
- Σου έχω πει 100 φορές να μην με λες μπαμπά στον δρόμο

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

«Οι γυναίικες πρέπει να έχουνε πιασίματα.
Τα κόκαλα είναι για τους σκύλους».
-Μαρία 186 κιλά-

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Αψούυυυυυυ... Νίκο πες μου έναν τριψήφιο αριθμό
- 000.....
- Μααα ....
 -Δεν σε σκέφτεται κανείς μωρή σαύρα!!!

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Γραφείο γνωριμιών;
- Μάλιστα.
- Σας έστειλα φωτό για να μου βρείτε μία να πηδήξω.
- Α μάλιστα, σας βρήκα μια ωραιοτάτη.
- Γυναίκα;
- Ταράτσα.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Που την πας την κατσίκα;
- Σκυλί ειναι καλέ.
- Το σκύλο ρώτησα μαντάμ.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Έχετε κολάν XXL;
- Ναι βεβαίως
- Γιατί;

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Κούκλα σε κάνει το ποτό!
- Μα δεν πίνω...
- To ξέρω, πίνω εγώ..

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Ανεκδοτάκια... ~ Με κακιούλες (Μέρος 4ον)

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 24 Αύγουστος 2017 - 08:07 πμ

xontri funny.jpg

 

- Στην Ινδία θα ήσουν ιερή.
- Αχ, ευχαριστώ πολύ.
- Είσαι και χαζή πανάθεμά σε!

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Πέρνα μέσα μωρή αρκούδα.
- Είστε σίγουρα διαιτολόγος;

 ~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Πότε καταλαβαίνει μια γυναίκα οτι έχει παχύνει πολύ;

- Όταν, ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, πέντε μέλη της GreenPeace προσπαθούν να την τραβήξουν μέσα στη θάλασσα…

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Mωράκι μου νομίζεις ότι είμαι χοντρή;
- Θα στο πω στ' αυτί.
- Πέστο μου στο άλλο. Απ' αυτό δεν ακούω καλά.
- Καλά, δεν με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο...;

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Αγάπη μου, νομίζω ότι υποτιμας ένα απο τα παιδιά μας.
- Eγώ;; Ποιο;; Τον Κώστα, την Εύα ή τον χοντρό;

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Πώς θα σε αναγνωρίσω;
- Είμαι κοντή, χοντρή, με σπυράκια και γυαλιά! Εσύ;
- Εγώ δεν θα’ρθω.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
 
Έρχεται ο άλλος γυμνασμένος 1,50 και καμαρώνει πως έγινε "ντουλάπα"....

Παπουτσοθήκη λέγεται αυτό φίλε..

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Ζαχαροπλάστης ειναι ο πατέρας σου;
- Ναι...
- Τον αφηνεις να πουλησει τιποτα;

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Πωπω χάλια είσαι.
- Άσε ναι ειμαι κρυωμένη.
- Τι, είσαι και κρυωμένη;

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Ελάτε να καθίσετε που είστε έγκυος...
- Δεν είμαι έγκυος!
- Ελάτε να καθίσετε να χωνέψετε.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Ανεκδοτάκια... ~ Με κακιούλες (Μέρος 3ον)

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 24 Αύγουστος 2017 - 08:06 πμ

girls-without-makeup-ugly-330207.jpg

 

- Πίσω ρε μπάσταρδε και στην άναψα!!!
- Μωρό μου εγώ είμαι, ξεβάφτηκα...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Η γκόμενά μου, είναι η πιο ωραία σε όλο το Γαλαξία!
- Σιγά το supermarket...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Kουνουπάκι σε τσίμπησε εδω;
- Το βυζί μου είναι...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Μωρό μου, πιστεύεις ότι έχω βαφτεί πολύ έντονα;

- Πήγαινέ με στον αρχηγό σου.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Τί λέει το γκομενάκι;
- Καραγκούνης.
- Δηλαδή;
- Πέφτει εύκολα...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Για να καταλάβεις εάν μια γυναίκα προσποιείται πως κοιμάται, λες απλά: "Πάχυνες".

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Τόσα χρόνια το Skip δε κατάφερε να πείσει άλλον κατασκευαστή πλυντηρίων… Στους 29 έμεινε!

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
 
- Καθρέφτη καθρεφτάκη μου, ποιά είναι η πιο αδύνατη;

- Τράβα καμιά 10ρια μέτρα πιό πίσω για να σε βλέπω όλη...

 ~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Καθρέφτη καθρεφτ...

- Η ΑΛΛΗ...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Βλέπω κάποιες γυναίκες στον δρόμο, που με κάνουν να αναρωτιέμαι , αν είναι πολύ έντονα βαμμένες ή αν έχασαν στο paintball...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
Στην αρχή ο Θεός έφτιαξε τη γη και είπε… ωραία είναι.
Μετά έφτιαξε τη μέρα και είπε… ωραία είναι.
Μετά έφτιαξε το ζωικό βασίλειο και είπε… ωραίο είναι.
Μετά έπλασε τον Άνδρα και είπε… ωραίος είναι.
Μετά έπλασε την Γυναίκα και είπε…

……δεν πειράζει… θα βάφεται.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Είμαι χοντρή...
- Έλα δεν είσαι, άσε τις χαζομάρες, πάρε 2 καρέκλες κι έλα κάτσε μαζί μου!!

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Ανεκδοτάκια... ~ Με κακιούλες (Μέρος 2ον)

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 24 Αύγουστος 2017 - 08:03 πμ

a.aaa-Fat-lady-and-car.jpg

 

- Πώς λέγεται το τάνγκα της χοντρής;
- Tίγκα...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Τη θυμάσαι την Μαρία του κυρ Γιάννη, που ήταν σαν αγελάδα;
- Ναι.
- Ε, μοσχοπαντρεύτηκε...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
Βγήκε μέχρι και πιεσόμετρο που μιλάει Ελληνικά. Μόνο ο Μπάγεβιτς δε θα μάθει ποτέ...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό, συναντιέται με έναν φίλο του. Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά:

- Μα καλά . Τί έπαθες; Είσαι χάλια.
- Άσε, θάψαμε χθες την πεθερά μου.
- Και καλά, τί είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές;
- Δεν ήθελε...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

- Μωράκι μου, τι σου αρέσει περισσότερο; Το γλυκό μου χαμόγελο ή το καλλίγραμμο κορμάκι μου,
- Το χιούμορ σου...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Μην κάνετε τατουάζ σταυρούς με φίδια αν δεν είστε τζαμαρία φαρμακείου.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Το smart βγαίνει και σε κάμπριο για να στίβεις την σφουγγαρίστρα.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Στην καφετέρια:
Λεει ο πελατης στη σερβιτόρα:

- Θέλω ένα φραπέ σαν κι εσένα!
- Γλυκό;;;
- Όχι, μέτριο!!


~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Στα γυμναστήρια της Λάρισας, οι πιλάτες έχουν πάντα δίκιο ...
 
~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

-Γεια σας, μια παραγγελία....
-Πείτε μου...
-Θέλω ένα γύρο άψητο με πίτα καμμένη και άψητες πατάτες....
-Μα αυτό δε γίνεται....
-Και χθες πώς το' κανες ρε μαλάκα;
 
~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Αν ο Μεταξάς ήταν γυναίκα θα γιορτάζαμε την επέτειο του "Ίσως, δεν ξέρω, δεν είμαι καλά αυτήν την περίοδο, σε βλέπω σαν φίλο ..."

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Δηλώσεις στα καλλιστεία:

* Έχω ύψος 1,75 ---> Είμαι 1,60 με τακούνια.
* Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις ---> Δούλευα μπαργούμαν σε κWλάδικο .
* Σπουδάζω μπαλέτο ---> Χορεύω Παρασκευές και Σάββατα σε σκυλάδικο.
* Έχω κάνει μαθήματα πιάνου ---> Το πιάνο με ω στο τέλος.
* Μιλάω ισπανικά ---> Με τα βυζι@ μου.
* Σπουδάζω δημοσιογραφία ---> Με πηδ@ει ο αρχισυντάκτης του καναλιού.
* Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ιππασία ---> Αλλά οχι σε άλογα.
* Έχω τελειώσει οικιακή οικονομία ---> Ειδικότητά μου να κλείνω σπίτια.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Ανεκδοτάκια... ~ Με κακιούλες (Μέρος 1ον)

Δημοσιεύθηκε από:  basw_k @ 24 Αύγουστος 2017 - 08:02 πμ

fat-lady.jpg

 

- Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου ;
- Ναι, από πού το κατάλαβες ;
- Είσαι 150 κιλά !
~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
- Τι άσχημο κορίτσι...
- Η κόρη μου ειναι....
- Α! Συγνώμη! Δεν ήξερα πως είστε ο μπαμπάς της...
- Η μαμά της είμαι...!!!
 ~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~
-Πώς είσαι;

-Χάλια
-Δεν εννοούσα εμφανισιακά ρε!

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

-Γυρνάς λίγο από την άλλη γιατί είμαι γυμνή??
-Έλα ρε ξεκόλλα, δεν είσαι και τόσο χάλια...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

Ένα σμαρτάκι ήταν σταματημένο στο φανάρι κανά μισάωρο......
Είχε πατήσει τσίχλα.... :P

 ~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

15χρονο στο σχολειο.......
- Κυρια δε μπορω να γραψω σημερα ειμαι πολυ κουρασμενος ...χθες το βραδυ εκανα σ3ξ.......
- Δεν πειραζει Κωστακη μου...γραψε με το αλλο χερι.....

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~

 Το παν ειναι να πεισουμε τις γυναικες οτι τα β*ζια μεγαλωνουν , αμα τα βλεπει ο ηλιος.

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~ 


Η σφαλιάρα στον κ@λο είναι σαν τα Lays, ποτέ δε μπορείς να δώσεις μόνο μια...

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


-Μπαμπα σημερα ειχαμε το πρωτο μαθημα σ3ξολογιας..
-Και?
-Γ@@ησες την μανα μου ρε παλιο @@@δι?!


~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Μπαμπάς: Τοτέ, ο πέλαργος σου έφερε έναν καινούριο αδερφό.
Τοτός: Έλεος ρε πατέρα, τόσες γυναίκες υπάρχουν, τoν πελαργό βρήκες να γ@@ησεις?

~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια

Εναλλαγή κατηγορίας Hacked το Windows 10 S που ήταν “άτρωτο από ransomware”

Δημοσιεύθηκε από:  kyros @ 25 Ιούνιος 2017 - 09:34 μμ

Windows 10 S Είναι απόλυτα ασφαλές; Ο ισχυρισμός της Microsoft ότι “κανένα γνωστό ransomware” μπορεί να τρέξει στο λειτουργικό της σύστημα Windows 10 S φαίνεται ότι δεν ευσταθεί.

 

Σε μια δημοσίευση της Παρασκευής από το ZDNet, ο ερευνητής ασφάλειας της Hacker House κ. Matthew Hickey ανέφερε ότι κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος σε λίγο πάνω από τρεις ώρες.

 

Ο Hickey μπόρεσε να επιτύχει απομακρυσμένο διαχειριστικό έλεγχο και να απενεργοποιήσει διάφορες ρυθμίσεις ασφαλείας, αφήνοντας έτσι το σύστημα ανοιχτό για επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

 

Ο Hackey ξεκίνησε με μια παλιά τεχνική γνωστή ως DLL injection, όπου ο κακόβουλος κώδικας εκτελείται μέσα από μια διεργασία που οι λειτουργίες των συστημάτων θεωρούν ότι δεν είναι απειλητική.

 

windows-10-s.jpg

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η παραβίαση έγινε με ένα έγγραφο του Word που περιείχε τις ενσωματωμένες μακροεντολές που χρειαζόταν για να παρακάμψει ο hacker τους περιορισμούς στο λειτουργικό Windows 10 S που έχουν σχεδιαστεί να μην χρησιμοποιεί εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Microsoft Store.

 

Μετά την αποφυγή της προστασίας του Word με τη λήψη του εγγράφου από ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου – αντί κάποιου link ή συνημμένο από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – ο Hickey θα μπορούσε να εκτελέσει κάποιο κακόβουλο κώδικα με δικαιώματα διαχειριστή.

 

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό δοκιμών διείσδυσης Metasploit, ο Hickey κατάφερε να αποκτήσει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο πρόσβασης, με προνόμια συστήματος και επανέλαβε το DLL injection, για να αποκτήσει τηλεχειρισμό του μηχανήματος.

 

Μετά από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε ο Hickey μπορούσε να εγκαταστήσει όχι μόνο κάποιο ransomware αλλά ότι malware επιθυμούσε.

Ο υπολογιστής, ήταν ένα από τα νέα Surface Laptop της Microsoft, και ήταν απόλυτα ευάλωτος.

Η Microsoft, εν τω μεταξύ, απέρριψε τον ισχυρισμό της ZDNet αναφέροντας ότι η δική της δοκιμή απέδειξε ότι τα Windows 10 S δεν είναι ευάλωτα σε επιθέσεις ransomware.

 

“Στις αρχές Ιουνίου είχαμε δηλώσει ότι τα Windows 10 S δεν είναι ευάλωτα σε κανένα γνωστό ransomware” είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

Και πρόσθεσε:

“Αναγνωρίζουμε ότι νέες επιθέσεις και κακόβουλα προγράμματα εμφανίζονται συνεχώς, γι ‘αυτό δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε το τοπίο των απειλών και να συνεργαζόμαστε με υπεύθυνους ερευνητές για να εξασφαλίσουμε ότι τα Windows 10 θα συνεχίζουν να προσφέρουν την πιο ασφαλή εμπειρία στους πελάτες μας.”

 

Σαφώς, με βάση τη δοκιμή του Hickey, ο ισχυρισμός της Microsoft δεν φαίνεται να ευσταθεί. Ενώ τα Windows 10 S ενδέχεται να είναι λιγότερο ευάλωτα σε τέτοιες επιθέσεις, επειδή θα τρέχουν μόνο αυστηρά ελεγμένο λογισμικό που έχει εγκριθεί από τη Microsoft, υπάρχουν ακόμα τρόποι που μπορούν να μολύνουν υπολογιστές που τρέχουν το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα.

 

Υπονοώντας η Microsoft ότι το λειτουργικό της σύστημα είναι άτρωτο σε όλα τα “γνωστά ransomware” δεν ήταν και τόσο σοφό. Οι έντονοι ισχυρισμοί στην ασφάλεια προσκαλούν την πρόκληση.

 

 

ΠΗΓΗ: https://secnews.gr/1...ws-10-s-hacked/

 


Σχόλια 0: Δείτε τα σχόλια


Powered by Unreal Portal v3.0.2 © 2011 Unreal Solutions