Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήρθατε Eπισκέπτη / Welcome Guest


Σύνδεση »  

Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Lifehack.gr, όπως οι περισσότερες διαδικτυακές κοινότητες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε στην κοινότητα, μην ανησυχείτε είναι μια απλή δωρεάν διαδικασία με ελάχιστες πληροφορίες από εσάς.
 • Δημιουργήστε νέα θέματα και απαντήστε σε άλλους.
 • Παρακολουθήστε θέματα και συζητήσεις και λάβετε ενημερώσεις στο email σας.
 • Αποκτήστε την σελίδα προφίλ σας και κάντε νέους φίλους.
 • Στείλτε προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη.
 
Guest Message by DevFuse

Φωτογραφία
- - - - -

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Gmail Smart Compose


 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε νέο θέμα
 • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Lifehacker

Lifehacker

  _______*_______

 • Administrator
 • 1.221 Δημοσιεύσεις:
 • Περιοχή / LocationKepler-22b
 • Ζώδιο / Ζodiac Sign:Ιχθείς / Pisces
 • Χώρα / Country: Country Flag

Δημοσιεύθηκε 11 Μάιος 2018 - 07:24 μμ

gmail_new_design_web_1.jpg

 

Η Google παρουσίασε τη νέα λειτουργία Smart Compose του Gmail στην ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών της αυτήν την εβδομάδα και είναι τώρα διαθέσιμη για δοκιμή ως “experimental feature” στην επιφάνεια εργασίας. Το Smart Compose εισάγει την ιδέα του Smart Reply, προβλέποντας τι θα γράψετε στη συνέχεια, όταν πληκτρολογείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Smart Compose, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το νέο Gmail και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Settings tab στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή “enable experimental access” και στη συνέχεια αποθηκεύστε τις αλλαγές. Αφού ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να εμφανιστεί μια ερώτηση την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημερώνει για το Smart Compose και θα σας ζητήσει να πατήσετε το tab key κάθε φορά που βλέπετε μια προτεινόμενη λέξη που θέλετε να αποδεχθείτε.

 

Καθώς πληκτρολογείτε, το προτεινόμενο κείμενο για να συμπληρώσετε τις προτάσεις σας θα εμφανιστεί στο φόντο του μηνύματός σας, σε έναν πιο ανοιχτόχρωμο τόνο. Στην πραγματικότητα η χρήση του Smart Compose ίσως να μην αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς αυτό που κάνει στην ουσία είναι να συμπληρώνει μόνο μια λέξη στο τέλος μιας φράσης. Είναι πολύ πιθανό ωστόσο ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Smart Compose, τόσο καλύτερα θα αναγνωρίζει τον τρόπο γραφής σας και θα κατανοεί σε μεγαλύτερο βαθμό το περιεχόμενο του κειμένου σας.

 

Το Smart Compose είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά. Η Google επίσης εξηγεί ότι η λειτουργία αυτή δεν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απαντήσεις και ίσως να μην προβλέπει πάντοτε τις σωστές λέξεις.

 

 

Πηγή: https://secnews.gr/1...-compose-gmail/

 

 


Τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα!

0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες