Μεταπήδηση στο περιεχόμενο
Lifehack.gr
  • Εγγραφείτε

WindowsXP-KB4012598-x86-Custom-ELL.msi 6.3.0018.0(msi Installer

Σύνδεση  

1 Στιγμιότυπο οθόνης

Σχετικά με αυτό το αρχείο

For server administrators and xp sp3 gr users

 

Aπό την Παρασκευή 12/5/2017 υπάρχει μία σειρά κυβερνοεπιθέσεων σε χώρες του εξωτερικού μέσω ιού (τύπου ransomware) που μεταδίδεται είτε μέσω ευπάθειας των λειτουργικών συστημάτων τύπου windows είτε αποστέλλεται με συνημμένο αρχείο σε παραπλανητικά email (τύπου phishing) και κρυπτογραφεί τα αρχεία των Windows με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποκλείει την πρόσβαση στα αρχεία αυτά.
H Microsoft, έκανε γνωστό το κρίσιμης σημασίας ζήτημα τον περασμένο Μάρτιο στο άρθρο 4013389 της γνωσιακής βάσης της εταιρείας και διέθεσε σχετική ενημέρωση για να το αντιμετωπίσει στα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας (Microsoft Security Bulletin MS17-010 – Critical).
Όσοι είναι χρήστες των windows xp δεν λάβανε το security update μιας και το λειτουργικό σύστημα xp έπαψε να υποστηρίζετε από την Microsoft, όμως από την ώρα που έγιναν γνωστές οι συγκεκριμένες επιθέσεις, η Microsoft έλαβε ασυνήθιστα δραστικά μέτρα, καθιστώντας μία ενημέρωση ασφαλείας διαθέσιμη σε όλους ακόμα και για τις μη-υποστηριζόμενες πλατφόρμες της, όπως για τα Windows XP.

 

Προορίζεται για pc με xp sp3 Eλληνικά.


What's New in Version 6.3.0018.0(msi Installer

Released

  • Η εφαρμογή έχει μετατραπεί από .exe σε .msi για να μπορούν οι server administrators να την εκτελέσουν στα απομακρυσμένα pc που διαχειρίζονται με GPO.×

Σημαντική πληροφορία

Η ιστοσελίδα Lifehack.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Περισσότερα: Πολιτική Απορρήτου