Μεταπήδηση στο περιεχόμενο
  • Εγγραφείτε

Firefox Setup (Ελληνικά) offline installer Τελευταία Έκδοση

Σύνδεση  

1 Στιγμιότυπο οθόνης

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Ο Mozilla Firefox είναι ένας περιηγητής που ξεχώρισε ανάμεσα στα αντίστοιχα προγράμματα του ανταγωνισμού από την αρχή.

 

Ο Firefox είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα από μια μη-κερδοσκοπική εταιρία, το οποίο δημιουργήθηκε από τους χρήστες του και είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε θέλει να το χρησιμοποιήσει.

 

Είναι ένας περιηγητής που δεν δημιουργήθηκε για να φέρει κέρδη, αλλά επειδή οι προγραμματιστές του πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο από τους προκατόχους τους στην Google και στην Microsoft.

 

Ο Firefox έχει μια εξαιρετικά δραστήρια κοινότητα ατόμων που συνεισφέρουν, δημιουργούν επεκτάσεις και βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

 

Αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν τον χρόνο τους εθελοντικά και δεν έχουν στόχο να βγάλουν χρήματα χρησιμοποιώντας διαφημίσεις ή πληρωμένα προϊόντα. Αυτή η κοινότητα χρηστών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Firefox, αφού κάνουν συχνά βελτιώσεις και προσθήκες πριν από τους ανταγωνιστές τους.

 

Αυτό που τελικά μένει στον χρήστη είναι ένα εκπληκτικά προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης με τεράστιες δυνατότητες και με συνεχείς ενημερώσεις σε μια εντελώς ανοιχτή πλατφόρμα.
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Σημαντική πληροφορία

Η ιστοσελίδα Lifehack.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Περισσότερα: Πολιτική Απορρήτου