Μεταπήδηση στο περιεχόμενο
Lifehack.gr
  • Εγγραφείτε

Iperius Backup FREE Version: 5.8.1 (47,8 MB

Σύνδεση  

1 Στιγμιότυπο οθόνης

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Το Iperius Backup στη δωρεάν του έκδοση, είναι ένα πολύτιμο πρόγραμμα για να παίρνετε backup τα αρχεία σας. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα εύχρηστο είναι η επιλογή του προγραμματισμού των Backups.

 

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα να παίρνει προγραμματισμένα τα backup σας. Επίσης, ακόμα ένα θετικό στοιχείο, είναι ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας όλα τα αρχεία ενός φακέλου. Μόνο την πρώτη φορά θα πάρει αντίγραφα όλου του φακέλου. Την επόμενη φορά δεν θα ξαναπάρει όλα τα αρχεία του φακέλου αλλά μόνο αυτά που προστέθηκαν μετά το πρώτο backup. Έτσι, θα εξοικονομείτε χρόνο και χώρο για τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

 

Επίσης, μπορείτε να του ορίσετε να κρυπτογραφεί τα αρχεία που παίρνει backup με δικό σας κωδικό. Σας δίνει το δικαίωμα να αποθηκεύσετε τα backup σας σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο, εξωτερικούς σκληρούς, στικάκια, δικτυακοί δίσκοι κτλ.

 

XP, 2003, Windows 7, Server 2008, Server 2012, Windows 8, Windows 10, Server 2016
×

Σημαντική πληροφορία

Η ιστοσελίδα Lifehack.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Περισσότερα: Πολιτική Απορρήτου