Μεταπήδηση στο περιεχόμενο
Lifehack.gr
  • Εγγραφείτε
Σύνδεση  
Lifehacker

Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020

Recommended Posts

Οι χρήστες των Windows 7 έχουν ακριβώς ένα χρόνο ελεύθερης εκτεταμένης υποστήριξης. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδώσει πλέον ενημερώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

 

Windows-7-support-ending.jpg

 

Έτσι, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να αναβαθμίσουν στα Windows 10, πριν να σταματήσουν τελείως οι αναβαθμίσεις.

 

Ωστόσο, η Microsoft θα εξακολουθήσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε επιχειρήσεις που πληρώνουν για υποστήριξη, αλλά όχι σε μεμονωμένους χρήστες.

 

Ο γίγαντας του λογισμικού θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας κατόπιν πληρωμής για άλλα τρία χρόνια, με τα ποσοστά των τιμών να αυξάνονται κάθε χρόνο.

 

Η συγκεκριμένη είδηση δεν προκαλεί έκπληξη, παρόλο που τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα σε σχεδόν 42,8% των υπολογιστών με Windows και οι περισσότεροι χρήστες αρνούνται να αναβαθμίσουν.

 

Το 2012, ο κολοσσός του Redmond αποφάσισε να παρατείνει την πενταετία υποστήριξης για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 για μεμονωμένους χρήστες. Συνολικά, τα Windows 7 ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Microsoft.

 

Μετά από τα κατακεραυνωμένα Vista, τα Windows 7 ήταν μια ανάσα για τους χρήστες. Αντιθέτως τα Windows 8 δεν είχαν το θετικό αντίκτυπο που περιμένε η Microsoft.

 

Παρόλο που τα Windows 10 είναι σημαντική βελτίωση, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft διαθέτει το δικό του μερίδιο σφαλμάτων που συνεχίζουν να απογοητεύουν αρκετούς χρήστες.

 

Πηγή: https://www.secnews.gr/173344/microsoft-ends-windows-7-support/

Κοινή χρήση αυτής της δημοσίευσης


Link to post
Share on other sites
Σύνδεση  

×

Σημαντική πληροφορία

Η ιστοσελίδα Lifehack.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Περισσότερα: Πολιτική Απορρήτου