Jump to content
Sign in to follow this  
Lifehacker

Philips: Νέες οθόνες με εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80%

Recommended Posts

975908.jpg

 

Αναμφισβήτητα, οι φορητοί υπολογιστές είναι η πρώτη επιλογή για έναν υποψήφιο χρήστη, εντούτοις υπάρχει ακόμα χώρος - και μάλιστα αρκετός - για τους επιτραπέζιους / σταθερούς υπολογιστές, όπως σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, από επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, και, βέβαια, το περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών ενός σκληροπυρηνικού χρήστη.

 

Philips_nees_othones_16pros10_me_PowerSensor_Photo_1.jpg

 

Σημαντικό, φυσικά, ρόλο στην απόδοση ενός επιτραπέζιου υπολογιστή έχει η οθόνη. Επίσης, σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα στις μέρες μας, η κατανάλωση ενέργειας μιας οθόνης, κοινώς το ηλεκτρικό ρεύμα που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Η Philips, μέσω της εταιρείας MMD, φέρνει ευχάριστα νέα παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα οθονών γραφείου 24 ιντσών, με αναλογία 16:10 και τεχνολογία «PowerSensor» που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 80%. Με οικολογικό σχεδιασμό, οι οθόνες 24 ιντσών τελευταίας γενιάς προσφέρουν εκθαμβωτική απόδοση, με εξαιρετική αντίθεση, κορεσμό χρωμάτων και ευκρίνεια εικόνας.

 

Philips_nees_othones_16pros10_me_PowerSensor_Photo_2.jpg

 

Διαθέσιμες σε τρία μοντέλα, με επιλογή ανάμεσα σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο, οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην προστασία του οικοσυστήματός μας. Η τεχνολογία PowerSensor χαμηλώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, όταν ο χρήστης απομακρύνεται από τη θέση του, γεγονός που μειώνει τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80%, ενώ παράλληλα επιμηκύνεται και η διάρκεια ζωής της συσκευής. Επιπλέον, οι οθόνες χρησιμοποιούν 25% ανακυκλωμένα υλικά και είναι απαλλαγμένες από επιβλαβή υλικά (όπως PVC-BFR).

 

Εμπειρία θέασης σε αναλογία 16:10

 

Σε συνδυασμό με τα οικολογικά χαρακτηριστικά τους, οι οθόνες LED της Philips προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται, αλλά και να παίζουν χωρίς κούραση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βασική καινοτομία των οθονών είναι η διάταξη - αναλογία 16:10 (16 προς 10), που σημαίνει με απλά λόγια ότι στο ίδιο μέγεθος οθόνης οι χρήστες έχουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο προβολής.

 

Philips_nees_othones_16pros10_me_PowerSensor_Photo_3.jpg

 

Παράλληλα, τα Philips «Smarts» εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και παραγωγικότητα για τους χρήστες: «SmartImage» προεπιλογές για τη βελτιστοποίηση του τρόπου απεικόνισης ανάλογα με τον τύπο εφαρμογής, «SmartControl» για εύκολη ρύθμιση, «SmartContrast» για την ενίσχυση της αντίθεσης. Όσοι μάλιστα χρησιμοποιούν τα προγράμματα του Office, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα επιπλέον εργονομικά χαρακτηριστικά των μοντέλων «Β-line» και «Ρ-line», καθώς η βάση «SmartErgoBase» χαμηλώνει το ύψος της οθόνης στο επίπεδο του γραφείου, δημιουργώντας μια άνετη γωνία θέασης. Επίσης, η βάση φροντίζει τα καλώδια να είναι τακτοποιημένα, μειώνοντας την ακαταστασία στην επιφάνεια εργασίας.

 

Ταχύτητα και συνδεσιμότητα

 

Στις σύγχρονες εφαρμογές η ταχύτητα είναι εξαιρετικά σημαντική και οι χρήστες επιθυμούν μια οθόνη που θα ακολουθεί τους χειρισμούς τους, χωρίς καθυστερήσεις. Με τη θύρα «DisplayPort», υποστηρίζονται καλώδια έως και 15 μέτρων, προσφέροντας υψηλή μεταφορά δεδομένων της τάξεως των 10,8 Gigabit ανά δευτερόλεπτο, αποδίδοντας έτσι ταχεία απεικόνιση και ανανέωση χωρίς υστερήσεις. Οι οθόνες 24 ιντσών των σειρών Β-line και P-line διαθέτουν επιπλέον USB 2.0 «πολύπριζο» (hub) με τέσσερις θύρες για εύκολη σύνδεση με ποικίλες συσκευές.

 

Philips_nees_othones_16pros10_me_PowerSensor_Photo_4.jpg

 

Οι οθόνες Philips LED 24 ιντσών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στα παρακάτω μοντέλα:

 

- 240P4QPYNS/00 ασημί χρώμα: 339 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

- 240P4QPYNB/00 μαύρο χρώμα: 339 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

- 240B4LPYNS/00 ασημί χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

- 240B4LPYNB/00 μαύρο χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

- 240S4LPSB/00 μαύρο χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

- 240S4LPMS/00 ασημί χρώμα με προσαρμογή ύψους: 329 ευρώ με ΦΠΑ

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Philips_nees_othones_16pros10_me_PowerSensor_Photo_5.jpg

 

 

 

Πηγή: Zougla.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

This page uses cookies to confirm that you will have the best user experience. More Privacy Policy